Prajitura cu zmeura „Roz Seducator”
https://deviliciouslyraw.com/2016/07/13/charming-pink-raspberry-slices/
1 ceasca = 230 ml
Foile
- 1 ceasca fulgi de ovaz transformati in faina
 - ½ ceasca fulgi hrisca transformati in faina
 - ½ ceasca de cocos ras
 - 1 lingura pudra de cacao
 - 1 ceasca de curmale moi
 - 3 linguri ulei de cocos
 
Amestecati toate ingredientele la robotul cu lama S pana obtineti un aluat omogen. Impartiti in doua. Asezati jumatate pe fundul unei tavi de aprox 25/13 cm, tapetata cu hartie de copt. Din cealalta jumatate realizati separat un dreptunghi de aceeasi dimensiune. Dati la frigider atat tava cat si dreptunghiul pe care l-ati facut separat si realizati in continuare crema
Crema roz
- 1 ceasca zmeura proaspata
 - ½ ceasca nuci caju hidratate si apoi deshidratate usor
 - 1 ceasca fulgi de cocos
 - 3 linguri lapte de cocos din conserva tinuta peste noapte la frigider (folositi doar partea solida)
 - 2 linguri ulei de cocos
 - 2 lingurite pudra de sfecla rosie sau de pitaya (pentru culoarea roz)
 
Amestecati toate ingredientele la Vitamix. Scoateti tava din frigider si turnati crema peste baza. Dati la congelator o ora. Dupa acest timp, scoateti tava si aplicati deasupra dreptunghiul de aluat pe care l-ati facut separat. Apasati usor pentru ca acesta sa se aseze bine pe crema. Dati prajitura la congelator inca o ora. Scoateti din congelator, taiati felii si serviti (sau stocati feliile in congelator intr-un recipent ermetic, cu hartie de copt intre ele ca sa nu se lipeasca). Inainte de servire decorati cu petale de trandafir.
        
        
    

