Postat luni, 07 noiembrie 2016 la 8:54 pm in Retete DESERT, Retete RAW.
Puteti urmari raspunsurile la "Prajitura cu zmeura „Roz Seducator” » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Prajitura cu zmeura „Roz Seducator”
https://deviliciouslyraw.com/2016/07/13/charming-pink-raspberry-slices/
1 ceasca = 230 ml
Foile
- 1 ceasca fulgi de ovaz transformati in faina
- ½ ceasca fulgi hrisca transformati in faina
- ½ ceasca de cocos ras
- 1 lingura pudra de cacao
- 1 ceasca de curmale moi
- 3 linguri ulei de cocos
Amestecati toate ingredientele la robotul cu lama S pana obtineti un aluat omogen. Impartiti in doua. Asezati jumatate pe fundul unei tavi de aprox 25/13 cm, tapetata cu hartie de copt. Din cealalta jumatate realizati separat un dreptunghi de aceeasi dimensiune. Dati la frigider atat tava cat si dreptunghiul pe care l-ati facut separat si realizati in continuare crema
Crema roz
- 1 ceasca zmeura proaspata
- ½ ceasca nuci caju hidratate si apoi deshidratate usor
- 1 ceasca fulgi de cocos
- 3 linguri lapte de cocos din conserva tinuta peste noapte la frigider (folositi doar partea solida)
- 2 linguri ulei de cocos
- 2 lingurite pudra de sfecla rosie sau de pitaya (pentru culoarea roz)
Amestecati toate ingredientele la Vitamix. Scoateti tava din frigider si turnati crema peste baza. Dati la congelator o ora. Dupa acest timp, scoateti tava si aplicati deasupra dreptunghiul de aluat pe care l-ati facut separat. Apasati usor pentru ca acesta sa se aseze bine pe crema. Dati prajitura la congelator inca o ora. Scoateti din congelator, taiati felii si serviti (sau stocati feliile in congelator intr-un recipent ermetic, cu hartie de copt intre ele ca sa nu se lipeasca). Inainte de servire decorati cu petale de trandafir.