Lumea gospodinelor

Retete RAW
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETE Retete RAW Pagina 2
martie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Retete RAW

Tort RAW VEGAN „Curcubeul aromelor”   http://www.rainbownourishments.com         Ingrediente (1 ceasca = 230 ml):   Baza:   1 ceasca mix de fulgi de cocos, seminte de floarea soarelui si hrisca hidratata si apoi deshidratata (sau fulgi de hrisca) 3/4 ceasca curmale hidratate peste noapte   Crema (compozitia...
Comentarii oprite
PARFAIT cu UNT de ARAHIDE si CIOCOLATA cu PROTEINE   https://www.facebook.com     Primul strat – puding de chia si unt de arahide – cu o seara inainte se mixeaza la blender unt de arahide, lapte de cocos si indulcitor dupa gust; in acest amestec se hidrateaza semintele de chia...
Comentarii oprite
Mic dejun regal „Tara Minunilor”   https://deviliciouslyraw.com/2016/03/03/breakfast-wonderland/       RETETA (1 ceasca = 230 ml):     Mic dejun regal „Tara Minunilor” compus din:   – Batoane de sfecla rosie – Bulgarasi „Bliss” – Inghetata „NiceCream” – Granola de morcov si maca – Granola de spanac si spirulina –...
Comentarii oprite
Prajitura cu zmeura „Roz Seducator”   https://deviliciouslyraw.com/2016/07/13/charming-pink-raspberry-slices/     1 ceasca = 230 ml   Foile   1 ceasca fulgi de ovaz transformati in faina ½ ceasca fulgi hrisca transformati in faina ½ ceasca de cocos ras 1 lingura pudra de cacao 1 ceasca de curmale moi 3 linguri ulei...
Comentarii oprite
Pudding bicolor de chia si cocos   https://www.facebook.com         Reteta:   Amestecati cu o seara inainte doua linguri de seminte de chia cu un pahar de lapte de cocos, indulcit natural. Lasati peste noapte la frigider. Dimineata, impartiti cantitatea in doua, si colorati jumatate cu pudra de...
Comentarii oprite
tiramisu-3-of-1_resizze
7 noiembrie 2016
Tiramisu RAW VEGAN   https://deviliciouslyraw.com/2016/02/08/tiramisu-cake/         Reteta (1 cana = 230 ml):   BAZA:   3/4 ceasca fulgi de ovaz 3/4 ceasca hrisca germinata si deshidratata (sau fulgi de hrisca) 1 ceasca cocos razuit 1 ceasca stafide uscate natural cateva picaturi de extract de vanilie 2 linguri...
Comentarii oprite
PARFAIT  cu Ciocolata de Hrisca si Pudding de Prune   http://greensmoothiegourmet.com/chocolate-buckwheat-plum-pudding-parfait/     RETETA (1 ceasca = 230 ml)   Ciocolata de hrisca: 1 ceasca boabe de hrisca 1 ceasca apa filtrata 1 lingurita otet de mere (sau zeama de lamaie) 3/4 ceasca lapte vegetal (migdale, caju) 1 lingura pudra...
Comentarii oprite
BACLAVA RAW cu fistic   https://deviliciouslyraw.com/2016/07/22/pistachio-baklava/         RETETA (1 cana = 230 ml)   INGREDIENTE:   Foaia de baclava:   5 mere rosii dulci 2 linguri zeama de lamaie ¾ ceasca migdale macinate fin 1 lingurita tarate de psyllium     Umplutura (Fistic + Sirop):   1...
Comentarii oprite
Bomboane Raw de Ciocolata si Menta   https://deviliciouslyraw.com/2016/07/28/peppermint-patties/             RETETA (1 ceasca = 230 ml)   1 ceasca fulgi de cocos 1 lingurita pudra de matcha 2 linguri + 1 lingurita unt de cocos topit ¼ ceasca frunze menta proaspete 2 linguri lapte vegetal (de...
Comentarii oprite
Batoane energizante cu GOJI si CAPSUNI   https://deviliciouslyraw.com         Reteta (1 ceasca = 230ml)   Ingrediente:   Faza 1 ¾ ceasca bobite de goji hidratate 1 cup capsuni proaspete sau uscate 7 curmale moi 2 linguri suc de portocala 1 ceasca nuci de macadamia hidratate cateva ore...
Comentarii oprite