Pui in stil toscan
Aceasta reteta toscana este foarte usor de realizat. Vinul alb fragezeste carnea intr-un mod uimitor, iar combinatia de rosii si oregano ne aminteste de aroma traditionala a meselor italiene. Fasolea…
Aceasta reteta toscana este foarte usor de realizat. Vinul alb fragezeste carnea intr-un mod uimitor, iar combinatia de rosii si oregano ne aminteste de aroma traditionala a meselor italiene. Fasolea…
Aceasta reteta este foarte rapida, nu necesita multe ingrediente si se potriveste atat ca fel principal (alaturi de o salata de legume) cat si ca garnitura langa orice fel de…
Intr-o carte de bucate in limba germana 🙂 am gasit aceasta reteta – Galuste gratinate cu spanac si branza Ricotta – care mi s-a parut atragatoare. Asa ca am hotarat…
Timp de sute de ani, mamicile din Anglia au servit membrilor familiei la micul dejun asa numitul „porridge”, o fiertura din ovaz (mai rar din alte cereale), o adevarata comoara…
In orice cofetarie sau restaurant din India, indiferent daca este inceputul sau sfarsitul mesei, exista intotdeauna posibilitatea de a comanda un lassi. Lassi este bautura populara traditionala a Indiei. Are…
Acum mai multi ani, rasfoind o revista cu specific culinar am gasit o reteta de fursecuri, care mi-a atras atentia. Am citit-o cu atentie si am trecut apoi la treaba.…
Supa este poate primul aliment pe care multe persoane il aleg pentru masa de pranz sau cina. Ea este foarte sanatoasa fiind usor de digerat si aducand un aport substantial…
MICUL DEJUN KOLLATH (Doctorul Kollath s-a nascut in 1892 in Germania, fiind unul dintre cei mai renumiti dieteticieni ai secolului XX) este unul dintre cele mai cunoscute preparate in lumea…