Gem de prune
Prunele sunt unele dintre fructele cele mai bogate in fibre. Ele ajuta tranzitul intestinal si aduc un aport destul de important de vitamine si minerale. Prunele uscate nu se vor…
Prunele sunt unele dintre fructele cele mai bogate in fibre. Ele ajuta tranzitul intestinal si aduc un aport destul de important de vitamine si minerale. Prunele uscate nu se vor…
Zacusca este una dintre conservele pentru iarna care se pastreaza foarte bine si poate fi folosita in anotimpul rece sub mai multe forme. Ea poate fi consumata ca atare, poate…
Asa cum am promis voi posta si reteta de compot de caise fierte direct in borcan. Am gasit aceasta reteta pe un blog culinar acum cativa ani si mi s-a…
Gem de caise. Pentru ca anul acesta caisilor le-a mers bine, am strans cateva caise care mi-au ajuns atat pentru gem cat si pentru compot. Bineinteles cererea de gem fiind…
Ardeiul iute sau ciusca, asa cum i se mai spune la noi in Dobrogea este un insotitor nelipsit al sarmalelor, ciorbelor cu carne si a altor feluri de mancare. Are…
Exista cateva etape distincte, precum si cateva mici amanunte, de care este bine sa tinem seama, daca dorim ca un gem sa iasa perfect. Voi incerca mai jos sa sintetizez…
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de fructe de padure proaspete si aromate. Fructele de padure sunt bogate in vitamine si oligoelemente. Pentru ca aceste substante benefice sa nu se piarda…