Lumea gospodinelor

Baba Ganoush – pasta de vinete cu susan, patrunjel si usturoi » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete APERITIVRETETERetete SALATERETETERetete VEGANE (de post) Baba Ganoush – pasta de vinete cu susan, patrunjel si usturoi
noiembrie 2020
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Baba Ganoush – pasta de vinete cu susan, patrunjel si usturoi

 

Easy-Baba-Ganoush

Sursa foto: http://minimalistbaker.com

 

 

INGREDIENTE:

 

3 vinete

3  linguri tahini (pasta de susan)

zeama de la o lamie (sau dupa gust)

1 lingurita sare (sau dupa gust)

3 catei de usturoi zdrobiti

2 linguri ulei de masline

1 varf de cutit boia iute sau pudra de chili (optional)

1 varf de cutit boia dulce

1-2 linguri patrunjel tocat marunt (sau dupa gust)

 

PREPARARE:

 

1. Se coc vinetele pe plita sau la cuptor. Se curata de coaja.

2. Vinetele coapte si curatate, pasta tahini, usturoiul, zeama de lamaie, sarea, uleiul de masline, boiaua iute si dulce se proceseaza la robot pana la omogenizare.

3. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si se incorporeaza in compozitie. Se poate opri putin patrunjel tocat si boia dulce pentru ornat. Pofta buna!

 

 

Simple-Baba-Ganoush-Recipe-minimalistbaker.com_

Sursa foto: http://minimalistbaker.com

 

 

Comments are closed.