Lumea gospodinelor

Retete bauturi
Va aflati aici: Lumea gospodinelor Retetele mele Bauturi
octombrie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Bauturi

PARFAIT de Turmeric, Zmeura si Chia   Stratul1 (de jos) – Budinca de Chia 200 ml lapte de migdale (sau alt lapte vegetal) 2-3 linguri de chia 1/2 lingurita extract de vanilie natural sau seminte de vanilie indulcitor natural dupa gust Se amesteca toate ingredientele intr-un recipient cu capac si...
Comentarii oprite
Smoothie NINE O’CLOCK cu Varza Rosie si Kaki   – 4 portocale – 2 mere – 2 kaki – 2 frunze de varza rosie – 1 lingura de coacaze rosii (proaspete sau congelate) – 10 boabe de piper rosu (sau mai putin) – apa dupa preferinte Salvează...
Comentarii oprite
smoothie green winter
16 ianuarie 2017
Smoothie GREEN WINTER     – 4 portocale – 1 avocado bine copt – 1 lingurita pudra de spirulina – 1 lingurita cu varf iarba de ovaz pulbere – 1 lingurita menta uscata maruntita (sau proaspata) – 2 linguri coacaze rosii (daca nu suportati samburii, puteti extrage doar sucul de...
Comentarii oprite
20170113_083725a
13 ianuarie 2017
Smoothie WINTER TIME     Reteta: 4 portocale 2 morcovi 1 kaki 1 lingura coacaze rosii 1 lingura goji 1 lingura seminte de susan 1 lingura urzici uscate 1 lingurita pudra de Mucuna 1 lingurita pudra de ghimbir cateva frunze de salata verde   Salvează...
Comentarii oprite
Cum se sparge si se consuma o nuca de cocos tanara   Nuca de cocos este un aliment delicios. Ea se foloseste la noi preponderent in retetele pentru prajituri, dar in alte tari este un ingredient nelipsit din multe feluri de mancare.     Nuca de cocos ajunge in magazinele...
Comentarii oprite
Suc din radacina de ghimbir       Ghimbirul proaspat este unul dintre cele mai pretioase alimente pe care omul le poate consuma. Calitatile sale culinare si terapeutice l-au facut sa fie ingredientul cel mai folosit in bucataria asiatica. Astazi, gasim radacina de ghimbir proaspata si in Romania.   Iata...
Comentarii oprite
In orice cofetarie sau restaurant din India, indiferent daca este inceputul sau sfarsitul mesei, exista intotdeauna posibilitatea de a comanda un lassi. Lassi este bautura populara traditionala a Indiei. Are la baza apa si iaurt amestecate cu diferite mirodenii sau condimente. Exista trei feluri de lassi: sarat, dulce si natur....
Comentarii oprite