Lumea gospodinelor

Braduti Raw Vegan cu cacao, avocado, hrisca si banana » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor SarbatoriCraciunRETETERetete RAW Braduti Raw Vegan cu cacao, avocado, hrisca si banana
martie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Braduti Raw Vegan cu cacao, avocado, hrisca si banana

 

http://www.rainbownourishments.com

 

 

chocolate-mousse-christmas-trees-4

 

 

Preparare (folositi o ceasca de 230 ml):

 

Baza (briosa raw):
  • ½ ceasca alune de padure
  • ½ ceasca fulgi de hrisca
  • ½ ceasca curmale hidratate
  • 2 linguri cacao
Pentru umplutura surpriza a brioselor:
  • 16 cirese sau capsuni

 

Mousse de ciocolata:
  • 1 ¼ ceasca avocado bine copt (aprox 2 avocado de marime medie)
  • 2 banane coapte sau ½ ceasca curmale hidratate
  • 3-4 linguri cacao, in functie de preferinte
  • 4 linguri unt sau ulei de cocos
  • Decoratiuni pentru ornat

 

  1. Folositi forme de briose mai mici. Daca nu sunt de silicon, atunci utilizati hartie pentru briose.
  2. Pentru briose: scurgeti apa in care au stat curmalele. Amestecati toate ingredientele pentru baza la robotul cu lama S, pana obtineti un aluat lipicios. Asezati cu degetele aluatul pe fundul formelor de briose.
  3. Pentru umplutura surpriza asezati cirese (dupa ce le-ati scos samburii) sau capsuni (dupa ce le-ati curatat de codite) in mijlocul aluatului de baza din forma de briose.
  4. Pentru mousse de ciocolata: Scurgeti curmalele de apa (daca folositi). Amestecati toate ingredientele pentru mousse la blender sau robot pana obtineti o crema fina. Adaugati treptat cacao si opriti-va daca ati ajuns la gustul dorit, inainte de a consuma intreaga cantitate de cacao.
  5. OPTIONAL: Daca doriti si mousse de culoare verde, adaugati toate ingredientele pentru mousse la blender, in afara de cacao. Mixati. Opriti 1/4 de crema verde iar peste celelalte 3/4 adaugati cacao dupa gust si mixati din nou.
  6. Pentru asamblare: Adaugati mousse in pompita de ornat si faceti cercuri in jurul cireselor/capsunilor, continuand sa spritati pana cand obtineti forma unui bradut. Decorati cu diferite ornamente dupa gust. Serviti imediat sau dati la frigider pana la servire.

 

chocolate-mousse-christmas-trees-5

 

chocolate-mousse-christmas-trees-2

Salvează

Salvează

Salvează

Comments are closed.