Lumea gospodinelor

Briose cu faina de hrisca, acai si cacao » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete DESERTRETETERetete VEGANE (de post) Briose cu faina de hrisca, acai si cacao
aprilie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Briose cu faina de hrisca, acai si cacao

 

https://www.facebook.com/healthyeatingjo

 

 

13438917_482899911919830_1443794920840838727_n

 

 

 

Sugestie de preparare:

 

-250-300 g faina de hrisca

– 50-60 g amestec macinat de semnte de in, seminte de floarea soarelui si migdale

– 1-2  linguri pudra de cacao

– 1 lingura pudra de acai

– 250-300 ml lapte vegetal la alegere

– 100-150 ml sirop de agave sau alt indulcitor lichid

– un praf de sare de Himalaya

– 1 lingurita praf de copt

 

Se amesteca toate ingredientele la mixer  si se formeaza un aluat ca o smantana mai groasa (se mai poate adauga faina sau lapte vegetal ca sa potriviti consistenta). Se toarna in forme de briose si de gogosi si se coace la 180 de grade pana cand scobitoarea iese uscata.

 

 

Glazura violet de acai

 

1 conserva crema de cocos de la frigider (folositi doar stratul mai gros care se formeaza la rece)

1-2 linguri indulcitor lichid

1-2 lingurite pudra de acai

optional : 1 lingurita pudra mesquite (pentru un violet mai intens)

 

Salvează

Salvează

Comments are closed.