Postat joi, 03 noiembrie 2016 la 10:11 am in Retete DESERT, Retete VEGANE (de post).
Puteti urmari raspunsurile la "Briose cu faina de hrisca, acai si cacao » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Briose cu faina de hrisca, acai si cacao
https://www.facebook.com/healthyeatingjo
Sugestie de preparare:
-250-300 g faina de hrisca
– 50-60 g amestec macinat de semnte de in, seminte de floarea soarelui si migdale
– 1-2 linguri pudra de cacao
– 1 lingura pudra de acai
– 250-300 ml lapte vegetal la alegere
– 100-150 ml sirop de agave sau alt indulcitor lichid
– un praf de sare de Himalaya
– 1 lingurita praf de copt
Se amesteca toate ingredientele la mixer si se formeaza un aluat ca o smantana mai groasa (se mai poate adauga faina sau lapte vegetal ca sa potriviti consistenta). Se toarna in forme de briose si de gogosi si se coace la 180 de grade pana cand scobitoarea iese uscata.
Glazura violet de acai
1 conserva crema de cocos de la frigider (folositi doar stratul mai gros care se formeaza la rece)
1-2 linguri indulcitor lichid
1-2 lingurite pudra de acai
optional : 1 lingurita pudra mesquite (pentru un violet mai intens)