Lumea gospodinelor

Briose Raw Vegane cu Cocos si Trandafir » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete DESERTRETETERetete RAW Briose Raw Vegane cu Cocos si Trandafir
februarie 2023
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Briose Raw Vegane cu Cocos si Trandafir

 

http://www.healthyeatingjo.com

 

d0da04_2a6da608337e4ba5a3731cf3f45d83d8mv2_d_2848_2848_s_4_2

 

Reteta (1 ceasca =230 ml):

 

Baza:

1/4 ceasca seminte de floarea soarelui (sau nuci, dupa preferinta)

1 lingura faina de cocos

1/2 lingura ulei de cocos

1/2 lingura de granulat de stevie sau zahar Green Sugar

1 lingura cacao pudra

Amestecati in robotul cu lama S semintele, faina de cocos si cacao. Adaugati celelalte ingrediente si procesati pana obtineti o pasta. Distribuiti compozitia in strat egal in forme de briose din silicon. Dati la congelator.

 

 

Crema:

1 ceasca nuci caju hidratate peste noapte si scurse de apa

1 lingurita  apa de trandafiri sau esenta de trandafiri (puteti pune mai mult sau mai putin, in functie de taria esentei si preferinte).

1 ceasca fulgi de cocos

1/3 ceasca granulat de stevie sau zahar Green Sugar

1/4 ceasca apa de cocos (sau lapte de cocos)

1 lingurita esenta de cocos (optional)

1 lingurita extract de vanilie natural

Petale uscate de trandafiri comestibili (de dulceata)

un praf de sare

 

Amestecati toate ingredientele (in afara de petale)  la blenderul de mare viteza pana obtineti o crema fina. Scoateti formele de briose din congelator si aplicati cu o lingura crema peste baza, in straturi. Intre straturi, presarati petale de trandafir. Dati la congelator minim 4 ore.

 

Frisca de cocos:

1 conserva crema de cocos de la frigider (folositi doar stratul mai gros care se formeaza la rece)

1/4 ceasca granulat de stevie sau indulcitor lichid cu stevie

Optional colorati frisca de cocos cu urmatoarele ingrediente:

sfecla rosie pudra – pentru roz

matcha pudra – pentru vernil

pudra de afine sau de maqui – violet pastelat

 

Toate ingredientele se amesteca la blenderul de mare viteza pana obtineti o spuma. Ornati briosele cu frisca si dati la frigider. Inainte de servire lasati 15-30 de minute briosele sa se incalzeasca. Presarati petale de trandafir si serviti.

 

d0da04_22fe3cd385e3492bb2e4286a52d0efcfmv2_d_2848_2848_s_4_2

Salvează

Comments are closed.