Lumea gospodinelor

Cuburi proteice catifelate „RED VELVET” cu Sfecla rosie, Lapte de Migdale si Unt de Cacao » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete DESERTRETETERetete VEGANE (de post) Cuburi proteice catifelate „RED VELVET” cu Sfecla rosie, Lapte de Migdale si Unt de Cacao
februarie 2023
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Cuburi proteice catifelate „RED VELVET” cu Sfecla rosie, Lapte de Migdale si Unt de Cacao

 

http://dessertswithbenefits.com

 

 

healthy-raw-red-velvet-fudge1

 

 

Reteta

 

Ingrediente:

 

  • 340 g caju
  • 350 ml lapte de migdale
  • 240 g sfecla rosie coapta si facuta piure
  • 4 lingurite extract de vanilie natural
  • 1 lingurita indulcitor lichid cu stevie
  • ¼ lingurita sare de Himalaya
  • 224g unt de cacao topit
  • 84 grame (apriximativ 4 masuri) pudra proteica vegana cu aroma de vanilie
  • 20g (aprox o lingura cu varf) pudra de cacao

 

 

Preparare:

 

 

1. Asezati hartie de copt intr-o tava de aprox 20×20 cm (hartia sa fie mai mare, astfel incat sa acopere si peretii).

 

2. Intr-un recipent cu capac, amestecati lejer caju, laptele de migdale si piureul de sfecla. Sigilati recipientul cu capac si dati peste noapte la frigider.

 

3.  A doua zi transferati continutul recipentului intr-un blender de mare viteza (vitamix), adaugati extractul de vanilie, indulcitorul cu stevie si sarea, si amestecati la viteza maxima pana totul devine o crema fina. Opriti blenderul si adaugati untul de cacao topit. Amestecati din nou. Opriti din nou blenderul si adaugati pudra proteica si cacao. Amestecati din nou la viteza mare pana compozitia devine omogena.

 

4. Turnati amestecul in tava tapetata cu hartie de copt. Miscati tava ca sa iasa eventualele bule de aer. Acoperiti tava cu folie si dati la frigider minim 6-7 ore sau pana cand compozitia se intareste. Taiati cuburi si serviti.

 

healthy-raw-red-velvet-fudge3

 

Salvează

Salvează

Comments are closed.