Lumea gospodinelor

Paine Raw Vegana de Dovleac cu Stafide » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete PANIFICATIERETETERetete RAW Paine Raw Vegana de Dovleac cu Stafide
mai 2020
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Paine Raw Vegana de Dovleac cu Stafide

 

https://deviliciouslyraw.com/2015/11/05/raw-vegan-pumpkin-bread/

 

 

bread_41

 

Reteta (1 ceasca = 230 ml) :

 

 

Ingrediente:

 

3 cesti dovleac facut cuburi (pentru cei care nu au o digestie extrem de solida este bine ca dovleacul sa fie copt la cuptor inainte de folosire)
1 ceasca curmale hidratate cateva ore si facute pasta la blender

 

1 morcov ras
2 cesti migdale (sau nuci caju)
1/2 ceasca faina de ovaz
1/2 ceasca faina de hrisca
1-2 linguri seminte de chia macinate (sau de dovleac)
1/4 lingurita condimente pentru dovleac
1/4 lingurita ghimbir
1/2 lingurita scortisoara

 

1/2 ceasca stafide hidratate

 

 

Preparare:

 

1. Amestecati dovleacul si pasta de curmale la robotul cu lama S. Adaugati celelalte ingrediente cu exceptia stafidelor si procesati pana cand totul devine o pasta omogena. Scoateti compozitia intr-un castron, adaugati stafidele si incorporati-le prin plamadire in aluat.

 

2. Dati aluatului forma unei painici (asezati hartie de copt intr-o tava de paine, presati aluatul si apoi scoateti usor ca sa nu stricati forma). Asezati pe tava deshidratorului aluatul cu tot cu hartia de copt. Deshidratati 2 ore la 60 de grade dupa care scoateti painea, taiati felii si asezati din nou feliile in deshidrator pe hartia de copt si deshidratati la 45 de grade, 4 ore.

 

3. Dupa 4 ore puteti sa continuati sa deshidratati daca painea vi se pare prea umeda. Amintiti-va insa ca painea trebuie sa fie usor umeda si nu crocanta. La sfarsit asezati feliile intr-un recipent ermetic si dati la frigider. Inainte de servire puteti incalzi painea la deshidrator la 60 de grade timp de 5-10 minute.

 

bread_31

 

 

 https://deviliciouslyraw.com

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments are closed.