Postat joi, 19 ianuarie 2017 la 3:42 pm in Retete DESERT, Retete MIC DEJUN.
Puteti urmari raspunsurile la "PARFAIT din fulgi de OVAZ si CHIA cu MANGO si pudra de MAQUI » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
PARFAIT din fulgi de OVAZ si CHIA cu MANGO si pudra de MAQUI
https://www.healthyeatingjo.com/single-post/2016/11/25/Maqui-Mango-Chia-Oat-Parfait
Reteta (folositi o ceasca de 230 ml):
Compozitia de baza:
1/2 ceasca fulgi de ovaz fini
1 lingurita seminte de chia
1/2 lingura tarate de psyllium
1/2 lingurita extract de stevie sau alt indulcitor dupa gust (ajustati cantitatea)
1/2 ceasca lapte vegetal
1 ceasca apa
1 lingurita pudra proteica vegetala (optional)
Asezati toate ingredientele intr-un recipient cu capac si scuturati bine, pentru a se amesteca. Lasati la frigider peste noapte.
A doua zi impartiti cantitatea in doua si colorati fiecare jumatate dupa cum urmeaza:
Stratul galben:
Amestecati la blender mango si turmeric pana obtineti o pasta omogena. Adaugati acesta pasta la prima jumatate din compozitia de baza.
Stratul violet:
Adaugati la cea de-a doua jumatate din compozitia de baza 1/2-1 lingurita de pudra de maqui (sau de afine, sau de mure etc)
Asamblare:
Turnati intr-un pahar straturi alternative din cele doua culori. Ornati cu fructe si flori violet si galbene.