Lumea gospodinelor

Prajitura cu zmeura „Roz Seducator” » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete DESERTRETETERetete RAW Prajitura cu zmeura „Roz Seducator”
iunie 2020
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Prajitura cu zmeura „Roz Seducator”

 

https://deviliciouslyraw.com/2016/07/13/charming-pink-raspberry-slices/

 

cakes-devilicious-22-of-251_resize-1024x684

 

1 ceasca = 230 ml

 

Foile

 

  • 1 ceasca fulgi de ovaz transformati in faina
  • ½ ceasca fulgi hrisca transformati in faina
  • ½ ceasca de cocos ras
  • 1 lingura pudra de cacao
  • 1 ceasca de curmale moi
  • 3 linguri ulei de cocos

 

 

Amestecati toate ingredientele la robotul cu lama S pana obtineti un aluat omogen. Impartiti in doua. Asezati jumatate pe fundul unei tavi de aprox 25/13 cm, tapetata cu hartie de copt. Din cealalta jumatate realizati separat un dreptunghi de aceeasi dimensiune. Dati la frigider atat tava cat si dreptunghiul pe care l-ati facut separat si realizati in continuare crema

 

Crema roz

 

 

  • 1 ceasca zmeura proaspata
  • ½ ceasca nuci caju hidratate si apoi deshidratate usor
  • 1 ceasca fulgi de cocos
  • 3 linguri lapte de cocos din conserva tinuta peste noapte la frigider (folositi doar partea solida)
  • 2 linguri ulei de cocos
  • 2 lingurite pudra de sfecla rosie sau de pitaya (pentru culoarea roz)

 

Amestecati toate ingredientele la Vitamix. Scoateti tava din frigider si turnati crema peste baza. Dati la congelator o ora. Dupa acest timp, scoateti tava si aplicati deasupra dreptunghiul de aluat pe care l-ati facut separat. Apasati usor pentru ca acesta sa se aseze bine pe crema. Dati prajitura la congelator inca o ora. Scoateti din congelator, taiati felii si serviti (sau stocati feliile in congelator intr-un recipent ermetic, cu hartie de copt intre ele ca sa nu se lipeasca). Inainte de servire decorati cu petale de trandafir.

 

cakes-devilicious-4-of-251_resize-1024x684

 

 

 

 

Salvează

Salvează

Comments are closed.