Lumea gospodinelor

Prajitura Raw de SFECLA ROSIE cu MOUSSE de CIOCOLATA si SMOCHINE sub GLOSS de AGAVE » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete DESERTRETETERetete RAW Prajitura Raw de SFECLA ROSIE cu MOUSSE de CIOCOLATA si SMOCHINE sub GLOSS de AGAVE
februarie 2020
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Prajitura Raw de SFECLA ROSIE cu MOUSSE de CIOCOLATA si SMOCHINE sub GLOSS de AGAVE

 

http://sweetpointofview.com

 

raw-fig-cakes-4-food-photography-melissa-ofoedu-photography-raw-food-a-sweet-point-of-view-1-von-1

 

 

Baza
  • 250g faina de cocos
  • 6 linguri suc de sfecla rosie
  • 5 linguri sirop de agave
Mousse de Ciocolata
  • 1 Avocado
  • 8 lingurite pudra de cacao
  • 6 linguri sirop de agave
Topping
  • 3 smochine violet
  • 3 lingurite sirop de agave
Instructiuni
  1. Amestecati ingredientele pentru baza prajiturii la blenderul de mare viteza. Asezati compozitia pe fundul a trei forme de briose din silicon. Dati la congelator.
  2. Pentru mousse de ciocolata, amestecati toate ingredientele la blender pana cand avocado devine complet maro. Aplicati mousse-ul peste baza prajiturilor  dupa propria imaginatie.
  3. Asezati peste mousse o smochina violet intreaga si dati la congelator cateva ore. Inainte de servire picurati pe smochina putin sirop de agave pentru efectul de gloss.

 

raw-fig-cakes-7-person-schoot-food-photography-melissa-ofoedu-photography-raw-food-a-sweet-point-of-view-no-watermark-1-von-1-750x500

 

raw-fig-cakes-6-food-photography-melissa-ofoedu-photography-raw-food-a-sweet-point-of-view-1-von-1

 

raw-fig-cakes-3-food-photography-melissa-ofoedu-photography-raw-food-a-sweet-point-of-view-1-von-1

Salvează

Salvează

Salvează

Comments are closed.