Postat joi, 03 decembrie 2015 la 9:35 am in Retete DESERT, Retete VEGANE (de post).
Puteti urmari raspunsurile la "Prajitura vegana „O Ceasca” » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Prajitura vegana „O Ceasca”
1 ceasca cocos ras
1 ceasca cacao nibs/nuci macinate/stafide etc
1 ceasca faina amestecata cu o lingurita si jumatate praf de copt
1 ceasca zahar brun
1 cesca piure de fructe (banane/mere/pere/gutui/dovleac/visine etc)
1 cesca lapte vegetal (soia/migdale/alune etc)
- Se incalzeste cuptorul la 180ºC si se aseaza hartie de copt pe fundul unei tavi potrivite.
- Intr-un castron mare se amesteca bine primele patru ingrediente (cele uscate) si apoi se adauga ultimele doua (cele umede) si se amesteca pana se formeaza un aluat omogen.
- Se transfera aluatul in tava si se lasa sa se coaca aprox. 40 de minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca bine, inainte de a fi taiata.
sursa foto si reteta: http://goodnessgreen.com