Lumea gospodinelor

Soarele in locuinta
Va aflati aici: Lumea gospodinelor Sanatate si FrumuseteDiverse Unde nu intra soarele pe fereastra
mai 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Unde nu intra soarele pe fereastra… Toata lumea cunoaste faimoasa zicala. Ea este cum nu se poate mai adevarata. Soarele este atat de important in locuinta. Multi vor spune – sigur ca e important, avem tot timpul nevoie de lumina. Putini sunt insa cei care stiu ca in afara de lumina, soarele mai aduce un lucru extraordinar  – Ultravioletele! Da, exact, acele raze, care ne bronzeaza vara… Dar ce rol au ele in locuinta noastra?

 

O sa va raspund simplu,  tot printr-o intrebare. Ati auzit de lampile cu ultraviolete? Sunt lampi (tuburi ca cele de neon) speciale,  folosite in institutiile medicale si nu numai,  pentru a dezinfecta aerul si suprafetele. Parca incepem sa intuim raspunsul,nu?

 

Exact acelasi lucru il face soarele care intra pe fereastra. O ora de soare puternic ( de amiaza)  in locuinta noastra,  dezinfecteaza o camera de marime obisnuita. Acest lucru este foarte important mai ales daca in locuinta sunt copii, batrani, persoane cu imunitatea slaba etc.  De fapt, copiilor,  ar trebui sa le oferim cea mai luminoasa camera din locuinta!

 

Asadar, dimineata cand va treziti, nu uitati sa ridicati toate storurile din casa si sa aerisiti cat mai bine locuinta. Aceste doua gesturi minime, va garanteaza un aer curat si oxigenat in fiecare zi. Un aer de calitate va va oferi sanatate, un randament mai bun in activitatile casnice si o minunata stare de bine!

 

 

Comments are closed.